Paste Cu Sunca,ciuperci, Slanina Si Smintina
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Nu am mai facut de mult paste si tare mi-a fost dor asa ca am trecut la treaba !
Un pic de slaninuta ardeleneasca , untoasa si afumata am taiat-o maruntel si am aruncat-o in tigaia incinsa.
Peste ea, am pus sunculita taiata maruntel si abia dupa aia niste ciuperci proaspete si faine, totul la foc mare.
Am presarat sare, piper, boia iute si condimente pentru pizza
si am lasat sa se undeasca, tigaia fiind acoperita cu capac, pret de vreo 15 minute.
Separat, am fiert pastele
si le-am scurs dar am pastrat o cana de apa in care au fiert.
Am pus pastele peste amestecul din tigaie, cana de apa si o mina de busuioc taiat marunt,
am mai lasat 10 minute , am dat deoparte de pe foc si am pus 4 linguri de smintina groasa. Am amestecat si am acoperit pentru inca 5 minute.
Au iesit delicioase si au fost mincate instantaneu, nu a ramas nimic, nimic !!!