contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Sos şi Carne La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga










By http://retetegg.blogspot.com
De multa vreme imi doresc sa fac lasagna sau cannelloni, insa nu am reusit pana acum.
Mi-am satisfacut in schimb pofta de paste la cuptor, pregatite cu sos de rosii din belsug si carne.
Am folosit:
  • 500 gr paste, 400 gr carne tocata, 1 kg rosii, 2 linguri pasta de tomate, 1 ceapa verde mare, oregano, ghimbir, 50 ml vin, sare, piper alb, patrunjel, cascaval ras.

Am fiert pastele in apa cu sare si le-am scurs bine de apa.
Intr-o tigaie am incins 2 linguri de ulei, am pus ceapa tocata marunt, apoi 2 rosii taiate cuburi.
Peste 5 minute am adaugat vinul, pasta de tomate si condimentele.
Am lasat pe foc pana cand s-a evaporat lichidul.
Intr-o tava am asezat pastele pe hartie de copt, apoi carnea, felii de rosie, patrunjel si inca un strat de paste.
Am pasat 1/2 kg de rosii si am adaugat sosul peste paste.
Am lasat 30 de minute in cuptor.
Cred ca sosul de rosii a fost mult prea lichid, caci nu am reusit sa tai pastele cum doream ci le-am pus cu o spatula pe farfurie:)
Desi nu arata chiar extraordinar, va asigur ca gustul e mega buun.
Am pus deasupra pastelor si cascaval ras atunci cand am servit.
Pofta buna!

Articol recomandat de retetegg.blogspot.com