Paste Cu Sos Mascarpone Si Pui
articol scris de al3xandra.bm126 blog noi2inbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta asta e din revista "Bucataria pentru toti" si pot spune cu mana pe inima ca sunt cele mai bune paste pe care le-am mancat ever! Sosul e demential, mananci in nestire! Nu e mancare de facut pe timp de criza, iese un pic mai scump, dar merita din plin!!
Avem nevoie de:
- 1 pachet de paste Pasta d'oro (asta am folosit eu, ma gandesc ca merg si alt fel de paste)
- 400 gr pastrama de pui
- 200 g ciuperci feliate
- 70 g mazare din conserva
- 200 g mascarpone
- 3 linguri ulei de masline
- sare,piper
Taiem pieptul de pui cubulete si il calim in uleiul de masline. Adaugam ciupercile si lasam la calit cateva minute pana lasa apa. Punem si mazarea si continuam calirea inca 2-3 minute. Condimentam dupa gust si luam de pe foc. Adaugam mascarpone si amestecam pana se topeste. Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.