Paste Cu Sos De Smantana Si Hribi
articol scris de retete30minute blog retete30minute.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ne-au mai ramas vreo 10 bucati de hribi si am vrut sa incercam o alta reteta super faimoasa…sos de smantana cu hribi si paste.
Am taiat ciupercile marunt si le-am calit.Am adaugat nucsoara (ingredient foarte important) si apoi cativa catei de usturoi.
Am fiert pastele si apoi am terminat sosul. Rezultatul: Spectaculos!!!
Asadar am folosit:
- 10 buc hribi medii taiati marunt
- 2 linguri de ulei de masline
- 3 catei de usturoi
- 1/2 lingurita nucsoara
- sare/piper
- 1 cana smantana de gatit
- 3 linguri parmezan
1. Am calit ciupercile in ulei si am adaugat nucsoara si cateii de usturoi dupa ce s-a evaporat apa de pe ciupercute.
2. Apoi am adaugat si smantana si am mai fiert 2 minute. La sfarsit am presarat parmeggiano si am luat de pe foc.
3. Intre timp am fiert pastele si le-am scurs.
Am servit sosul cu pastele si cu putin parmeggiano presarat pe deasupra.
POFTA BUNA!!!