Paste Cu Sos De Rosii Si Creveti
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Va ziceam ca am facut ceva achizitii de la afaf, mai am inca doua uleiuri, unul l-am folosit azi. Nu stiu ce m-a apucat cu pastele, dar acele fettuccine de la Mega sunt nemaipomenite.
No bun, am ales urmatoarele ingrediente: creveti, paste proaspete, ulei de samburi de struguri presat la rece, busuioc, o conserva de rosii tocate, usturoi si ardei iute care, fireste, nu-s in poza, ultimele doua.
Cum deja ati observat, retetele sunt din ce in ce mai simple, asa ca pentru sos am mixat sucul de rosii cu busuioc si usturoi.
Cat timp a stat el sa fiarba, am curatat crevetii (am deja comentarii negative, dar la final). Apoi am facut cum era indicat pe pachetul de paste, trucul “chef-ului”, sa fierb pasta patru minute in sos, direct. Nici nu m-as fi gandit
Asa ca am pus crevetii odata cu pastele si in patru minute …
… gata. Nu ma omor dupa combinatia de branza cu pescareli asa ca nu am pus si parmezan.
Ce m-a enervat la crevetii aia misto de la Mega, nu i-au mai curatat de matz, deci am pierdut timp si am gasit si o capatana printre, am pus-o asa, de decor. Niste bulangii.
Si daca ma intrebati ce am facut cu uleiul de samburi de struguri, fiind presat la rece, l-am aruncat neglijent peste toata dracia asta simpla, la final.
Ei bine, asa de incheiere si la revedere, bucuria verii.
hard roc aleluia, mai am numai un ulei de testat din achizitii, maine am o idee megafantastica (o laie, tot asa de simpla).