contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Sos De Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ingrediente
-300 grame de paste
-200 grame de ciuperci champignon
-2 linguri sos de rosii
-150 grame branza telemea
-o ceapa mica
-2 catei de usturoi
-sare
-piper
-2-3 fire de patrunjel
-putin ulei

Ceapa tocata marunt marunt si usturoiul taiat feliute le-am calit in putin ulei. Am taiat ciupercile in 4 si le-am oparit cateva minute in apa clocotita. Le-am scos, le-am lasat sa se scurga si le-am adaugat langa ceapa si usturoi. Le-am prajit 2-3 minute si am adaugat sosul de rosii, condimente dupa gust si un pahar de apa. Am lasat la fiert pana a scazut sosul si s-a ingrosat si am adaugat patrunjel tocat marunt.
Pastele le-am fiert al dente, le-am scurs de apa si le-am pus inapoi in oala (pastrati putina apa in care au fiert deoarece se leaga sosul mult mai bine de ele) si am adaugat branza faramitata. Am pus oala pe foc si am omogenizat pastele cu branza apoi am turnat sosul de ciuperci peste ele si am servit.


Pofta buna!



Articol recomandat de cebucatarim.blogspot.com