Paste Cu Sos De Ciuperci
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
-300 grame de paste
-200 grame de ciuperci champignon
-2 linguri sos de rosii
-150 grame branza telemea
-o ceapa mica
-2 catei de usturoi
-sare
-piper
-2-3 fire de patrunjel
-putin ulei
-300 grame de paste
-200 grame de ciuperci champignon
-2 linguri sos de rosii
-150 grame branza telemea
-o ceapa mica
-2 catei de usturoi
-sare
-piper
-2-3 fire de patrunjel
-putin ulei
Ceapa tocata marunt marunt si usturoiul taiat feliute le-am calit in putin ulei. Am taiat ciupercile in 4 si le-am oparit cateva minute in apa clocotita. Le-am scos, le-am lasat sa se scurga si le-am adaugat langa ceapa si usturoi. Le-am prajit 2-3 minute si am adaugat sosul de rosii, condimente dupa gust si un pahar de apa. Am lasat la fiert pana a scazut sosul si s-a ingrosat si am adaugat patrunjel tocat marunt.
Pastele le-am fiert al dente, le-am scurs de apa si le-am pus inapoi in oala (pastrati putina apa in care au fiert deoarece se leaga sosul mult mai bine de ele) si am adaugat branza faramitata. Am pus oala pe foc si am omogenizat pastele cu branza apoi am turnat sosul de ciuperci peste ele si am servit.
Pofta buna!