Paste Cu Smantana, Ciuperci Si Piept De Curcan
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
INGREDIENTE:
50 g unt
1 ceapă
1 căţel de usturoi
200 g ciuperci albe
200 g piept curcan
120 g smantana
50 ml vin alb
150 ml apa
sare
piper
o legatura mica marar
4 linguri ulei
PREPARARE:
Punem la fiert apa cu sare şi 2 linguri ulei, iar cand fierbe apa adaugam pastele. Le fierbem conform instructiunilor. Cat timp se fierb pastele pregatim …………Topim untul si calim ceapa si usturoiul tocate marunt.
Adaugam ciupercile si le calim si pe acestea. Punem apoi pieptul de curcan sa se caleasca impreuna cu acestea.
Turnam vinul, apa si condimentam cu sare si piper.
Lasam sa fiarba pana scade putin apa. Adaugam smantana si mararul tocat marunt. Continuam sa fierbem pana scade sosul.
Scurgem pastele de apa, punem 2 linguri de ulei, le amestecam putin si apoi punem sosul de smantana cu ciuperci si carne de curcan.