contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Rucola

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

O reteta simpla si extrem de gustoasa .Cu aceasta reteta particip la "provocarea "cunoscuta deja,Dulce Romanie ,gazduita luna aceasta de blogul Alinei ( tema este :ciuperci si rucola)
INGREDIENTE :
-500 g paste fainoase de care doriti
-200 g branza de capra .trebuie sa fie moale si cremoasa(am folosit president,aprox 9 lei la carrefour)
- 2 cepe medii
-1 kg de rosii prospete sau 2 cutii de rosii despielitate,taiate cuburi
-2-3 Lg de pasta de tomate
-2 maini de rucola,sau sa zic 2 cesti
-150 g bacon,salam afumat (eu asta am pus ca asta am avut)
-ulei de masline,sare,piper
-parmezan
MOD DE PREPARARE:

-se taie bucatele si prajeste salamul (asta a am avut ) sau felii subtiri de bacon,sau ce afumatura vreti voi.Dupa care se scoate pe o farfurie tapetata cu prosop de hartie sau servetel mai gros,la scurs.

-intr-o tigaie se caleste ceapa ,ardeiul in putin ulei apoi se adauga rosiile proapete fara seminte si piele si se lasa la foc mic,pana se leaga sosul.Se adauga sare,piper,eventual ardei iute.

-Adaugam rucola si salamul ,amestecam si inchidem focul..

-Pastele fierte al dente,se strecoara se amesteca cu branza moale de capra si sosul fierbinte,ca sa se topesca branza.

Se mananca repede,presarate cu parmezan, pana  nu se racesc. Daca se racesc ,nu-i problema ! Incalzim la microunde sau la ce vrem si mancam.



Articol recomandat de panseluta-violet.blogspot.com