Paste Cu Roșii și Busuioc
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Fac paste destul de des, preferatele lui Cleo, le papă cu mânuța :))
Sunt foarte bune și nu e complicat să le faci!
Ai nevoie de:
400 g paste făinoase
1 ceapă
1 cană sos de roșii
câteva fire busuioc
parmezan
ulei de măsline
sare, piper
Mod de preparare:
Puneți pastele la fiert urmând indicațiile de pe ambalaj inclusiv timpul de fierbere.Eu le-am fiert 9 minute. Nu uita să adaugi sare în apa de fierbere.
Pregătim sosul. Ceapa se taie mărunt și se prăjește în puțin ulei până când devine transparentă. Se adaugă sosul de roșii, sare și piper. Se fierbe puțin și se adaugă busuiocul tăiat mărunt. Gata!
Scurgeți apa de pe paste și așezațile în farfurii. Adăugați puțin sos deasupra lor, parmezan și puțin busuioc mărunțit. După gust se poate pune și puțin ulei de măsline (asta-mi place mie :D ).
Serviți cu poftă!
Și dacă e cu busuioc participă la provocarea Dulce Românie gazduită luna asta de Flory .