contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Pui Si Sos Alb

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Adică un fel de reinterpretare a pastelor-tortellini de data trecută. Că de la ele am pornit şi m-am inspirat. Deci filosofia e aceeaşi!
- paste tagliatelle cât pentru două porţii;
- o jumătate de piep de pui;
- o cutie de ciuperci;
- 200g de smântână şi
- 200g de parmezan.
Am tocat puiul în cuburi mici pe care le-am prăjit. Am răsturnat şi cutia de ciuperci pe care le-am lăsat la rândul lor să se înmoaie puţin. Apoi am turnat smântâna şi am amestecat cu parmezanul.

E cea mai urâtă poză pe care am făcut-o vreodată, dar tocmai pentru că pastele au fost foarte bune şi de foame ce ne era, nu am mai aşteptat să se aşeze pastele mele cu pui în poziţiile unui fel de mâncare fotomodel :)
-