Paste Cu Piept De Pui Si Sos Bolognez.
articol scris de naina blog nainakitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru 4 portii avem nevoie de urmatoarele:
1 piept de pui taiat bucatele, sau tocat.
1 cutie ciuperci.
1 plic de sos pt spaghete bologneze.
1 punga de paste (sau spaghete).
Pieptul de pui se pune la prajit in putin ulei, adaugandu-se din cand in cand putina apa.
Cand aceste este aproape gata, se adauga si ciupercile taiate bucatele.
Intr-un bol se pune 300 ml apa, si se amesteca cu sosul de spaghete bologneze. Se toarna in tigaie peste carne si se mai lasa la foc cca 10 minute, amestecandu-se incontinuu.
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si un pic de ulei. Cand s-au fiert se strecoara, se pun pe farfurie iar deasupra sos.
Se servesc cu parmezan sau cascaval ras.
Pofta buna!!!