Paste Cu Piept De Pui Si Salata Mexicana
articol scris de retete-roz.blogspot. blog retete-roz.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa cum va promisesem cu ceva timp in urma, am sa postez initial retetele noastre preferate. Printre acestea se afla bine-nteles si acest fel de mancare, care este foarte lejer si se prepara si relativ rapid.
INGREDIENTE:
- 1 piept de pui
- 450 g amestec de legume mexican
- 1 ceapa
- 2 rosii
- ulei
- sare , piper, boia
Amestecul de legume mexican se pune la fiert in apa clocotita, cu sare, dupa care se scurge si se da deoparte.
Pieptul de pui se taie in cubulete .
Ceapa maruntita se pune la calit, dupa care se adauga si cele doua rosii maruntite.
Peste se adauga si pieptul de pui, dupa care se condimenteaza si se acopera cu o ceasca de apa.
Se lasa pe foc, pana cand carnea este moale. Din cand in cand se mai poate completa cu apa.
Cand carnea este fiarta, se adauga amestecul mexican
si se mai fierbe pentru vreo 5 minute, dupa care este gata .
Se poate servi ca si garnitura paste fusilli, dar merge foarte bine si cu piure de cartofi.
Se poate garnisi cu putina smanatana.
Pofta buna!
RozBonBon