Paste Cu Muşchiuleţ De Porc
articol scris de catcooking blog catcooking.wordpress.com
O reţetă foarte simplă, rapidă şi cu puţine ingrediente. Şi se încadrează cu succes în categoria de reţete “cu ce este prin frigider”
Am folosit:
- muşchiuleţ de porc – cam 250 de grame
- 2 morcovi ( sau cum se vede în poză, 4 jumătăţi )
- o cutie de roşii cuburi
-o ceapă mică
- puţin praz
-ceapă verde
- usturoi
-pătrunjel
- câteva ciuperci
- paste
- condimente : sare şi piper
Şi acum urmează partea rapidă a reţetei : morcovii, ceapa verde şi cea roşie, prazul, usturoiul şi pătrunjelul le-am pus în robotul de bucătărie şi le-am mărunţit, obţinând un sos delicios şi care arată foarte bine.
Carnea ( tăiată cubuleţe/ fâşii), am călit-o în puţin ulei, după ce şi-a schimbat culoarea am adăugat legumele mărunţite, ciupercile, roşiile cuburi ( pe care puteam la fel de bine să le bag în robot cu celelalte legume, dar îmi place să găsesc bucăţi întregi în sos) şi o cană de apă.
Şi cam asta e tot.
Le-am lăsat să fiarbă până ce s-a gătit carnea, am pus sare şi piper, am fiert separat nişte paste şi….POFTĂ BUNĂ!
Filed under: Paste, Porc, Retete cu carne, Retete Rapide