Paste Cu Fasole Si Salami
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Se prepara atat de usor...
Totul incepe cu ingrediente pentru a satura 4 persoane :
500 g paste scurte
300 g kaizer/salam/carnati afumati
300 g fasole rosie fiarta
400 g rosii in bulion taiate in cubulete
1 lingura de unt
4 catei de usturoi zdrobiti cu lama la cutit
piper rosu /oregano /cimbru /
sare
parmezan sau cascaval ras (optional)
Fierbem pastele al dente in apa cu sare ; oprim o ceasca de apa de unde au fiert.
Incingem o tigaie adanca si adaugam bucatele de kaizer/salam pe care le frigem .Aruncam cateii de usturoi peste ele.Dupa ce se imprietenesc ,punem rosiile si lasam sa dea un clocot.Turnam apa de la paste si lingura de unt. Amestecam si lasam 3-4 minute.
Condimentam,punem fasolea ,mai lasam putin si.... gata.
Asezam pastele pe farfurii ,punem sosul gustos peste ele, si servim cu parmezan sau cascaval ras.
Pofta buna !