Paste Cu Dovlecel şi Sos De Roşii
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am pregatit iar paste, dar de aceasta data cu un sos super bun, o combinatie delicioasa pe care trebuie s-o incercati si voi!
Am folosit:
Am folosit:
- paste (eu am avut de tip cornetti), 1 dovlecel, 1/2 ceapa, 3-4 ciuperci, 150 ml sos de rosii, cateva nuci, sare, oregano, boia dulce, cascaval ras, 1 lingurita sos de soia.
Pastele le-am fiert in apa cu sare si le-am lasat la scurs.
Am tocat ceapa julien si am pus-o la calit. Am adaugat ciupercile taiate, oregano, boia, sare si 2 linguri de apa de la paste.
Cand ceapa si ciupercile s-au calit, am adaugat si dovleceii taiati rondele subtiri (eu am o razatoare care taie in diverse forme si e ideala pentru felii subtiri). Am pus sosul de soia si sosul de rosii, apoi am mai lasat pe foc aprox. 6-7 minute.
Am asezat pe o farfurie o portie de paste, am adaugat peste ele sosul de dovlecei si rosii, iar deasupra am ras cascaval si am pus cateva nuci.
O combinatie extra buna, o aroma deosebita si un gust ... yummy!