Paste Cu Ciuperci Si Pesto
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 30 minute
Cantitate : 4 portii
Ingrediente
- 250 gr paste
- 1 lingura ulei de masline
- 1 conserva (de 500 gr) mix de ciuperci, scurse
- 2 linguri pesto
- 150 gr smantana
- sare si piper, dupa gust
Preparare
- Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj apoi se scurg pastrandu-se 100ml din apa in care au fiert.
- Intre timp se incinge o tigaie la foc potrivit si se adauga uleiul de masline.Se adauga apoi ciupercile scurse si se se calesc 5 minute.
- Adauga in tigaie pastele fierte, lichidul pastrat, 4 linguri pesto, 150 gr smantana, sare si piper, dupa gust.Amesteca totul si serveste.