Paste Cu Ciuperci Si Dovlecel
articol scris de Fraiche Bistro blog fraiche-bistro.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aveam prin frigider cateva ciuperci si un dovlecel, pe care le-am cumparat fara sa ma gandesc ce-o sa fac cu ele. Mi se mai intampla :) Dupa ce m-am uitat la ele jumatate de ora, mi-a venit ideea de a face niste paste cu ciuperci si dovlecel. Si ca sa iasa cat mai gustoase am adaugat multe verdeturi si chilli.
PASTE CU CIUPERCI SI DOVLECEL (timp de preparare: 30 min.)
Am avut nevoie de:
- paste (de care vreti, eu am avut doua tipuri de paste si le-am folosit);
- cateva ciuperci;
- 1 dovlecel;
- 3 linguri pasta de tomate;
- verdeturi (cimbru, tarhon, busuioc, patrunjel)
- chilli, sare, ulei;
Am fiert pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei;
Intre timp am pregatit sosul, astfel: am taiat ciupercile si dovlecelul si le-am pus intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.
Cand acestea s-au inmuiat am adaugat pasta de tomate si am amestecat. Am mai lasat pe foc timp de aproximativ 5 minute, amestecand din cand in cand.
Inainte de a stinge focul am adaugat verdeturile, chilli si sare dupa gust.
Cand sosul a fost gata l-am turnat peste pastele fierte si am amestecat.
Pofta buna!
- cateva ciuperci;
- 1 dovlecel;
- 3 linguri pasta de tomate;
- verdeturi (cimbru, tarhon, busuioc, patrunjel)
- chilli, sare, ulei;
Am fiert pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei;
Intre timp am pregatit sosul, astfel: am taiat ciupercile si dovlecelul si le-am pus intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.
Cand acestea s-au inmuiat am adaugat pasta de tomate si am amestecat. Am mai lasat pe foc timp de aproximativ 5 minute, amestecand din cand in cand.
Inainte de a stinge focul am adaugat verdeturile, chilli si sare dupa gust.
Cand sosul a fost gata l-am turnat peste pastele fierte si am amestecat.
Pofta buna!