contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Chiftele In Sos De Rosii.

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pentru chiftele avem nevoie de:
600 gr carne tocata ( eu am avut numai porc)
2 oua
2 morcovi
2 cepe
2 felii de paine innmuiata in lapte si scursa
5 catei de usturoi
verdeata, marar sau patrunjel
sare
piper.
Pentru sos:
2 cepe
suc de rosii
cimbru
 vegeta
Se amesteca toate, se fac chiftelute in mana si se pun in tava pe hartie de copt.

Se dau la cuptor la 200 grade pana se rumenesc adica cca 30 minute.
Intre timp punem pastele la fiert in apa clocotita in care am pus un strop de sare si putin ulei.
Acum ne ocupam de sos, care se face asa: ceapa o tocam marunt, si o prajim in ulei incins, adaugam sucul de rosii si condimente, eu am pus cimbru si vegeta.
Cand chiftelutele s-au facut, le punem cu grija in sos si mai lasam la fiert 10 minute amestecand cu grija sa nu se rupa chiftelele.
Stecuram pastele le trecem prin apa rece si punem o portie buna pe o farfurie, punem si sos cu chiftele. Daca aveti niste parmezan ras este foarte bine, eu nu am avut dar au fost delicioase si asa.

Pofta buna!!

Reteta este luata de pe blogul Danielei, adica de aici: http://danielaincucina.blogspot.com

Articol recomandat de nainakitchen.blogspot.com