Paste Cu Carne Tocata
Sursa Paste cu carne tocata

articol scris de DanMonica blog Bucatareli cu Monica
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Avem nevoie de :
- 1 punga de spaghete
- 750 gr - 1 kg carne tocata
- 2 conserve de ciuperci
- 1 ceapa
- cascaval/parmezan
- sos de rosii
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de patrunjel
- condimente
Ceapa o tocam si o calim intr-o tigaie pana devine aurie; adaugam carnea si o lasam la foc mic pana incepe sa se rumeneasca. In acest moment adaugam ciupercile si condimentele. Amestecam bine si le mai lasam la foc mic aproximativ 5 -10 minute.
Separat fierbem pastele in apa cu sare, dupa care le punem la scurs.
Intr-un vas mai mare amestecam pastele impreuna cu carnea, sosul de rosii, patrunjelul si cascavalul/parmezanul ras si le dam la cuptor 10 minute.
Se pot servi cu smantana.
Pofta buna!