contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Carbonara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



In sfarsit a venit momentul sa pregatim reteta noastra preferata de paste. Nu a fost nimic premeditat, dar cum aveam prin frigider o bucata de kaiser, niste ciuperci si niste parmezan, nu cred ca ar fi fost altceva mai potrivit, asa ca Robert le-a transformat intr-o mancare delicioasa.
Pentru 2-3 portii avem nevoie de:
  • 3 oua
  • 100-120 g paste
  • 65 grame parmezan 
  • 100 g bacon
  • 150 ml smantana pentru gatit
  • 300-350 g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura mustar cu boabe
  • sare, piper
Punem apa la fiert cu putina apa si putin ulei pentru a pregati pastele conform intructiunilor de pe ambalaj. Intre timp toacam ciupercile si baconul in bucatele potrivite si le calim intr-o lingura de ulei. Separat, intr-un bol batem ouale cu smantana pentru gatit, parmezanul si mustarul.
Cand ciupercile si baconul sunt gata, stingem focul si peste ele punem pastele fierte si scurse de apa. Amestecam putin si adaugam amestecul de oua. Potrivim la gust cu sare si piper si mai lasam cateva minute.