Pastalopitta
Sursa Pastalopitta
articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru deasupra:
- creme fraîche
- iaurt
- 1 ou
- ulei de masline
- sare de mare
_____________________________________recipe by Dora M.
Mod preparare:
Dupa preferinta,vom curata sau nu dovleceii.
Eu i-am curatat partial :)
Îi dam pe razatoarea mare,la fel si brînza feta.
Le punem într-un castron împreuna cu ouale,
faina si uleiul de masline(e dedesubt..sa nu-l uitati! :P )
Am lasat orezul 10 minute la înmuiat în apa calduta,
(nu se fierbe!Eu l-am lasat în apa calda,pentru ca am folosit
un orez de 20 minute,si mi-a fost frica ca nu se înmoaie destul)
apoi l-am adaugat împreuna cu condimentele la dovlecei.
Amestecam bine ,apoi turnam amestecul într-o forma de jena(sau portelan).
Presaram ceva faina.
Amestecam ingredientele pentru topping,si turnam deasupra,
dupa care bagam forma în cuptor la 180 °C,timp de 50-60 minute.
Se poate scoate si dupa 30-40 minute,dar mie îmi place mai auriu.
Multumesc Dorei,pentru minunata reteta!
Retete recomandata de Mayas-Esprit.blogspot.com
Eu i-am curatat partial :)
Îi dam pe razatoarea mare,la fel si brînza feta.
Le punem într-un castron împreuna cu ouale,
faina si uleiul de masline(e dedesubt..sa nu-l uitati! :P )
Am lasat orezul 10 minute la înmuiat în apa calduta,
(nu se fierbe!Eu l-am lasat în apa calda,pentru ca am folosit
un orez de 20 minute,si mi-a fost frica ca nu se înmoaie destul)
apoi l-am adaugat împreuna cu condimentele la dovlecei.
Amestecam bine ,apoi turnam amestecul într-o forma de jena(sau portelan).
Presaram ceva faina.
Amestecam ingredientele pentru topping,si turnam deasupra,
dupa care bagam forma în cuptor la 180 °C,timp de 50-60 minute.
Se poate scoate si dupa 30-40 minute,dar mie îmi place mai auriu.
Multumesc Dorei,pentru minunata reteta!
Retete recomandata de Mayas-Esprit.blogspot.com