PĂstĂi Cu Pulpe De Pui
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Păstăile sunt bune în orice perioadă a anului. Atunci când nu este post, ele intră în combinații minunate cu carnea:
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- 500 gr de păstăi
- 5 pulpe superioare de pui
- 2 roșii
- o ceapă mare
- 2-3 căței de usturoiu
- o legătură de pătrunjel
- sare, delikat
Plan de lucru:
- călim ceapa tocată mărunt (poza 2), iar apoi adăugăm puiul (poza 3). După ce carnea își schimbă culoare, adăugăm și păstăile, turnând și un pahar de apă (poza 4). Presărăm usturoiul mărunțit (poza 5)
- amestecăm și mai lăsăm aproximativ 10 minute la foc redus, timp în care tăiem roșiile în cubulețe (poza 6). Presărăm și pătrunjelul tocat (poza 7)
- lăsăm pe foc până se fierb bine păstăile și carnea. Poftă bună! (poza 8 )
Timp de preparare: 40 de minute
Preţ: 3 lei/ porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A4. Preparate din pui