contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

PĂstĂi Cu Dovlecei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nu lăsaţi păstăile să dispară de pe tarabe până nu le combinaţi în diverse reţete.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţi
i – poza1:
- 500 gr de păstăi
- 5 roşii
- 2 morcovi
- o ceapă
- un dovlecel mare
- 4 căţei de usturoi
- ardei gras

Plan de lucru:
- punem la călit ceapa tocată mărunt (poza 2). După ce ceapa şi-a schimbat culoarea, adăugăm morcovul (poza 3). Apoi turnăm 2 căni de apă şi adăugăm dovlecelul tăiat în bucăţi mai mici (poza 4).
- lăsăm cinci minute şi punem păstăile (poza 5), ardeiul gras (poza 6) şi usturoiul (poza 7)
- între timp, decojim roşiile şi le transformăm în suc cu ajutorul blenderului (poza 8 ). Turnăm sucul de roşii în cratiţă (poza 9)
- lăsăm pe foc până mai scade din zeamă şi până când se fierb bine păstăile (aproximativ 20 de minute)
- poftă bună! (poza 10)

Timp de preparare
: 40 minute
Preţ: 1,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9 poza 10
Îndosariat la:A. Mancaruri


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com