Pasta Din Ficat De Pui Si Verdeata
articol scris de Acasasanatate blog sanatatea vine acasa
Lista ingredientelor: 200, 250 de grame de ficat de pui fiert, sare, piper, 1 lingura cu patrunjel verde, tocat marunt, 2-3 lingurite cu unt bio sau margarina fara grasimi trans si 1 fir de usturoi verde( de la care se foloseste doar partea alba).
Mod de preparare
Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul), sarea si piperul. Se mai paseaza, dupa ce a capat consistenta dorita, se baga la frigider, unde va sta cateva ore bune.
Pofta buna si un Paste fericit!
Cu drag,
Stama Madalina.
http://sanatate-acasa.net/2012/04/14/pasta-din-ficat-de-pui-si-verdeata/