contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pasta De Peste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Made by Liana


Am vrut sa fac niste creme diferite pentru minibriose mele sarate pe post de aperitiv. Dupa Minibriose cu crema de branza mi-am zis sa incerc si altceva...
Astfel ca am dat peste o reteta minunata de peste intr-un calendar de retete...nu mai stiu de la ce revista il am...
Ingrediente:
50g unt,
1 galbenus fiert,
100g ton sau sardele din conserva,
2 lingurite de mustar,
1 ceapa mica,
50g sunca,
un castravecior in otet,
2-3 fire de patrunjel/telina,
cateva felii de lamaie pt. decor.

Mod de preparare:
Tonul se pune la scurs. Conserva a avut 185g, deci eu am cam dublat cantitatile la celelalte ingrediente ;-)
Ceapa curatata si castravetele se dau pe razatoarea mica, apoi se scurg bine de tot de zeama. Sunca se da tot pe razatoarea mica.
Untul se spumeaza impreuna cu galbenusul fiert-pe care l-am dat tot pe razatoarea mica, am adaugat mustarul

si tonul bine scurs, apoi am incorporat ceapa, sunca si castravetele.
Am amestecat bine si gata!

Si cu aceasta pasta minunata am infrumusetat minibriosele, pe care le-am decorat cu feliute mici de lamaie si frunze de telina.