Pasta De Naut (hummus ) Variante De Prezentare
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
mal
Astazi am facut pasta (pate) de naut. Unii o (il) mai numesc si hummus.
Eu m-am oprit la "pasta", deoarece n-am facut-o dupa reteta originala, ci mult mai simplu .
Am "flecit" cu o furculita boabele de naut fiert(bine spalate cu apa calduta ) dintr-o conserva....apoi am adaugat 5- 6 linguri de ulei de floarea soarelui si 3 linguri de ulei de susan frecand pasta cu telul ca la maioneza.
I-am mai adaugat doar sare, dupa gust.
Cand am obtinut consistenta dorita, m-am oprit din amestecat :).
Mai jos va arat variantele in care am servit-o noi astazi :).
Am pus o varianta si pentru iubitorii de carneturi :)).
Incercati !
Noua..... mie si familionului ne-a placut :)
floricele din pasta de naut cu codita de ceapa verde , rosii si fluturasi din paine :))
canapele de castraveti cu pasta de naut si ceapa verde
... iar aici am servit pasta de naut pe paine semi , cu carnati si ceapa verde :))