Pastă De Brânză Cu Avocado
articol scris de corineamtu blog Bukatar Amator
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Rețeta asta este o alternativă mai sănătoasă la clasica pastă de brânză care conține unt, smântână sau chiar maioneză. Cu textura lui untoasă și cremoasă, avocado-ul suplinește foarte bine unul din aceste trei ingrediente care conțin grăsimi mai mult sau mai puțin bune pentru organism. Se poate face cu ceapă sau cu usturoi și asezona cu pătrunjel sau mărar. Proporțiile de brânză și avocado pot varia după propriul gust, nu există cantități fixe.
Eu am folosit următoarele ingrediente:
275 g brânză de vacă
1 avocado copt
1 ceapa mică
1/4 de legătură de pătrunjel
sare și piper
Prima dată am zdrobit brânza cu furculița.
Apoi am scos miezul din avocado și l-am pus peste brânză.
Am mărunțit ceapa și pătrunjelul,
și le-am amestecat apoi pe toate cu mixerul, până când a ieșit o pastă numai bună de uns pe pâine. Am potrivit gustul de sare și piper.
Am tăiat o baghetă în felii și le-am uns cu pasta de brânză cu avocado. Are un gust proaspăt, ușor și aromat, datorită cepei și a pătrunjelului.