Passion
Sursa Passion
articol scris de 3sisterscooking blog 3sisterscooking.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 3 oua
- 125 ml iaurt cu piersici si fructul pasiunii
- 6 linguri zahar
- 3 linguri faina
- 150 ml smantana pentru frisca
- 500 g branza de vaci
- coaja de lamaie
- 150 g biscuiti graham
- 90 g unt
Glazura:
- 6 buc fructul pasiunii
- suc de piersici din compot
- un plic tort gelee transparent
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 150 C. Pisati marunt biscuitii si amestecati-i cu untul topit si racit. Taiati fructele jumatati si scoateti cu o lingura miezul, dati-l apoi prin sita si pastrati o lingura din cantitatea de samburi.
2. Pasati branza impreuna cu iaurt, zahar si smantana. Bateti ouale cu zahar pana isi dubleaza volumul. Amestecati crema de branza cu ouale, coaja de lamaie si faina. Tapetati o tava patrata mica cu compozitia de biscuiti. Turnati apoi amestecul de branza si dati la cuptor pentru 40-45 de minute.
3. Scoateti si lasti sa se raceasca complet. Pentru glazura completati sucul stors cu compot de piersici(adaugati si samburii) pana la 250 ml si procedati dupa intructiunile de pe ambalajul gelatinei. Turnati deasupra prajiturii si lasti-o sa se intareasca. Serviti rece pentru inimi infierbantate! :)
comentarii