contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pasca

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



INGREDIENTE:

6 oua
100g unt
100ml iaut
300g faina
1kg branza de vaci
500ml smantana
100g faina
200g ciocolata
esenta rom,vanilie
1 plic praf de copt
1 praf sare

  1. Frecam untul cu un praf de sare si 50g zahar. Adaugam 2 oua si iaurtul. Omogenizam bine si adaugam faina amestecata cu praful de copt. Framantam usor si lasam la rece.
  2. Spalam stafidele si le stropim cu esenta de rom.
  3. Zdrobim branza de vaci (eu am luat de la LIDL-Pilos si este foarte fina) si o amestecam cu smantana si 4 galbenusuri. Batem albusurile spuma , adaugam 100g zahar si continuam sa batem. Amestecam spuma cu compozitia de branza si adaugam stafidele si esenta de vanilie.
  4. Scoatem aluatul de la rece si intindem o foaie pe care o punem in tava unsa cu unt.( Din aluatul rezultat iti vor iesi 3 buc.). Punem crema de branza si coacem 45 min. la foc moderat.
  5. Topim ciocolata pe baie de abur cu putin unt. Dupa ce am scos pasca din cuptor, turnam ciocolata topita pe deasupra. Daca dorim putem presara deasupra fulgi de migdale. Le lasam la racit.