Pască
Sursa Pască
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ca sa incheiem seria bunatatilor de la masa de Paste, astazi va prezint si reteta de pasca. O bunatate, eu o ador ... parca imi place mai mult si decat cozonacul :).
Pentru aluat aveti ingredientele si modul de preparare aici la reteta de cozonac.
Pentru umplutura aveti nevoie de:
Pentru aluat aveti ingredientele si modul de preparare aici la reteta de cozonac.
Pentru umplutura aveti nevoie de:
- 1 kg branza framantata (dulce), 5 oua, 10 linguri de zahar, zahar vanilat, stafide.
Intr-o tava unsa cu ulei asezam o foaie de aluat de cozonac.
Amestecam branza cu zaharul, ouale, zaharul vanilat si stafidele (noi am consumat toate stafidele la cozonaci, asa ca la pasca am ramas fara).
Punem amestecul de branza peste aluatul din tava, uniformizam si introducem tava in cuptor.
O vom lasa pana cand partea de la suprafata incepe sa se rumeneasca usor. La foc mediu eu am lasat-o 45 de minute.
Dupa ce s-a racit o portionam si servim.
Foarte buna!