contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pasca Rapida

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

 

 

STA50956-0

 

 

750 g branza dulce

5 oua

10 linguri cu zahar

250 g de smantana

2-3 linguri faina

un varf de cutit de praf de copt

100 g stafide

100 g margarina

1 lamaie

2 plicuri de zahar vanilat

 

 

STA50868-1

 

 

 

Se topeste margarina pe foc mic fara sa fiarba vreun pic. Se lasa deoparte ca sa se racoreasca. Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.

STA50870-2

Se adauga margarina.

STA50874-3

Se freaca pana devine o compozitie spumoasa. Se adauga branza de vaci scursa si sfaramata.

STA50875-4

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.

STA50880-8

Cand s-au intarit bine, ca pentru bezea, se incorporeaza in compozitia cu branza. Se unge o forma de tort cu ulei, se pune hartie de copt care se unge si ea si se toarna compozitia. Se niveleaza bine si se da la cuptorul incins pentru 1 ora.

STA50882-9

Dupa ce s-a copt se scoate din forma de tort pe o farfurie.

STA50905-10