Pasca Dietetica Cu Goji
Sursa Pasca dietetica cu goji
articol scris de Rhapsody blog Bucatareala la plesneala
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Daca ma urmariti de ceva vreme, stiti ca sunt dependenta de dulciuri. Ei bine acum am un motiv sa
ma felicit pentru ca n-am mai facut nimic dulce de 3 saptamani ;;) pana ieri, cand m-am gandit ca vine Pastele si trebuie sa pregatesc pasca, cozonaci etc.. Ei bine, dragilor tre' sa va spun ca nu agreez Ingrediente:
- 615 g branza slaba de vaci
- 415 g ricotta
- 150 g iaurt degresat
- 3 oua
- 40 g indulcitor natural (xilovit am folosit eu)
- 40 g amidon de porumb
- 50 g fructe goji deshidratate
Decor:
- 10 g induclitor pudra - (xilovit)
- fructe goji
Cum procedam:
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Tapetam fundul unei tavi (24 cm) obligatoriu detasabile, isr peretii ii ungem cu putin ulei si ii tapetam cu faina (desi la fel de bine ati putea sa ii tapetati cu hartie de copt, eu n-am facut-o pentru ca am ramas in pana de hartie :).
3. Amestecam branza cu ricotta si cu iaurtul, si omogenizam cu ajutorul unui mixer vertical.
4. Adaugam indulcitorul, si ouale (cate unul pe rand) si mixam bine.
5. La final inglobam fructele goji cu ajutorul unei spatule.
6. Punem compozitia in tava si introducem in cuptor pentru 60 min.
Nota!
Daca vreti sa o rumeniti nu asa tare cum am facut eu :"> in ultimele 2-3 minute cresteti temperatura la 210°C.
Enjoy!