contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pasca Cu Ciocolata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

HRISTOS A INVIAT !


Aluat :
200 g unt
100 g zahar pudra
2 oua
1 plic zahar vanilat
2 lg cacao
1/2 plic praf de copt
175 g faina
100 ml lapte
Citeste mai mult ... >>>
Umplutura :
100 g unt
200 g zahar pudra
5 oua
2 lg faina
2 lg esenta de vanilie
1 lgt coaja rasa de lamaie
2 lg rom
50 g stafide
700 g branza de vaci
Glazura ccacao :
3 lg apa
5 lg zahar
3 lg cacao
2 lg unt
Mod de preparare :
       Aluat : mixam spuma untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi galbenusurile pe rand.


        Incorporam ingredientele uscate : faina, praful de copt si pudra de cacao si laptele.


        Separat batem albusurile spuma cu zaharul vanilat si il incorporam in compozitia de galbenusuri, amestecand cu lingura, de jos in sus.


       Umplutura : untul il amestecam spuma cu zaharul pudra, adaugam ouale pe rand, faina, coaja rasa de lamaie, branza de vaci, esenta de vanilie, rom-ul si stafidele.







     Turnam peste aluatul de cacao, fix in mijloc si dam la cuptor cam 40 de minute.

       Glazura : amestecam zaharul cu apa, apoi pudra de cacao si untul. Punem pe foc mic sa dea intr-un clocot, apoi turnam peste pasca.

       Lasam sa se raceasca, apoi o punem la frigider pentru 2 ore.




 Este o pasca de sarbatoare absolut delicioasa si care, cu siguranta, merita incercata  :)
Pofta buna !