contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Party Time

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Tot vreau sa scriu un articol mai lung dar nu nimeresc, ieri, cum a fost miscare slabuta, am luat aparatul in buzunar si am facut poze la bar unde au curs cocktailurile la litru, la vaza, la patru paie, la ce vreti voi, ca la bucatarie, pauza … si nu de masa.

Slide1

Intai am pozat o frumoasa surubelnita facuta de frumoasa noastra barmanita.

Da-i cu vodka …

Slide1

… da-i cu portocala.

Slide2

Si iaca asa, poftiti, o surubelnita, don’t screw up the poor driver.

Slide3

Cum spuneam, la bucatarie, nimicuri, am facut un piept de pui la gratar pentru fete, cu otet balsamic jmeker, da, da, din rezervele personale. Ce nasoala e lumina fata de aia de bar, la bar ies pozele de minune.

Slide4

Mi-am imbunatatit cunostintele, habar nu aveam de Stroh, celebra bautura austriaca, mai exact un rom aromat care se face pana la 80 de grade. Nu celsius. E misto de privit alchimia unui bar cu multe cocktailuri. Mancare, in general, am facut sandwich-uri, bune, bineinteles.

Slide5

Am mai pozat si un frumos amestec de vodka si suc de mere. In general eu respect mult vodka, mai ales acum, ca nu mai am voie sa o beau. Sincer, nu as strica-o cu nimic, cu atat mai putin cu suc de mere sau, oroare, de pere. Dar is faine pozele.

Abracadabra …

Slide6

hocus pocus betzivanitus cruntus …

Slide7

… preparatus artisticus servitus.

Slide2

Ma iertati, am inspiratie, aveam o droaie de povestit, dar cand ajung la comp dorm pe mine, asa ca pun numai poze, ca-s misto. Sau nu, din categoria “sau nu”, asa de mult ma mandream cu iahnia de fasole zilele trecute ca acum e momentul sa ma dezmandresc cu aspectul unei chestii care e de fapt, desi nu va prindeti, o ciorba. E, puteam sa va mint sa va spun ca e o zupa di pollo, ca am atipit si a scazut zeama, daca ii puneam si o mana de parmezan sau doua linguri de pesto o vindeam ca specialitate a casei, zupa di tutti zupe. Daca rade careva il zbarg, e cu gaina de tzara, da? Si multe, multe legume, acrita cu bulion de corcoduse.

Slide9

In rest, Bogdana, te asteapta …

Slide8

Asa cum si pe mine ma asteapta in prag maimutica nebuna, zisa si rororo, manjita de noroi, sta pe un pres sub care s-au adunat rame (cu â din a) si melci.

Slide10

Crap de somn, am inspiratie cand fac treaba, ma paraseste cand ajung in fotoliul de la comp, in fapt as dormi o luna, la o temperatura de 22 de grade (celsius de data asta), cu un mojito rece alaturi, pe plaja, la umbra unui leandru inflorit (ce vreti, la Mediterana e sezonul, in Thassos chiar se poate), pe un sezlong cu perne moi in nuante de albastru, cu picioarele in apa transparenta. Si, daca mi s-ar face foame, as manca un micburger. Mama, ce pofta am de un micburger. Ceea ce imi voi face, poate chiar maine.

Pentru cei care au ajuns mai tarziu, un din asta:

rororo