Papricas De Pui Cu Smantana Si Galusti
articol scris de ala_oancea blog ala-cooking.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 lingura pasta gulas
4 catei de usturoi
2 linguri faina
4 linguri smantana
marar
Galusti:
1 ou
2 linguri faina
Se taie pieptul de pui cubulete, se presara Knorr secretul gustului, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana scade apa. Se adauga apoi ceapa si ardeiul tocate, morcovul dat prin razatoare si se lasa pana se inmoaie. Se adauga apa, se condimenteaza si se lasa la fiert. Intre timp se pregateste aluatul de galusti si cu o lingurita se lasa in apa. Cand galustii sunt gata, se amesteca bine faina si smantana, se amesteca putin cu apa fierbinte si se toarna in oala. Se potriveste la gust, se adauga cateii de usturoi dati prin presa si mararul tocat.
Reteta recomandata de Ala-Cooking.blogspot.com