Papricas Cu Carne De Iepure
articol scris de Diana blog dianacakes.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
pentru macerare avem nevoie de:
1 ceapa, 4 catei usturoi, 3 frunze de dafin, sare, piper, 100ml otet
carnea de la un iepure se spala, se curata de pielite si se portioneaza
se aseaza intr-un vas incapator si se amesteca cu condimentele, ceapa taiata mare, usturoiul, otetul
se lasa la rece cateva ore, chiar pana a doua zi.
pentru preparare avem nevoie de:
2 linguri de untura sau ulei, 3 cepe, 2-3 morcovi, 1 ardei, 2 linguri pasta de rosii, 2 frunze de dafin sare, piper, 1 paharel de vin, usturoi
ceapa, ardeii si morcovii se taie bucati mari.
se incinge untura si se pune la calit ceapa, morcovul si ardeiul si un praf de sare.
se lasa 5 minute apoi se adauga carnea de iepure curatata de zarzavatul de la macerat, si se prajeste usor
se adauga putina apa sau zeama de carne, foile de dafin, usturoiul, sarea si piperul
carnea se fierbe acoperita, completand din cand in cand cu apa .
cand este aproape gata se pune paharelul de vin si pasta de rosii.
se lasa sa scada pana ce carnea este bine facuta.