Pappardelle Cu Somon Afumat
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Nu va lasati intimidati de termenul pappardelle. Sunt un fel de tagliatelle. Deci sunt buuuneeee.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 250 gr pappardelle
- 100 gr somon afumat
- 100 gr de brie (am folosit President)
- 150ml smantana dulce (am folosit La Dorna cu 32% grasime)
- patrunjel (am avut congelat )
- piper macinat, sare
-20gr unt (pt. prajit)
Plan de lucru:
-punem pappardelle-le la fiert .
- taiem somonul marunt si il punem in tigaia cu unt incins (pozele 2 si 3)
- adaugam smantana (poza 4) si apoi branza taiata marunt (pozele 5 si 6) pana obtinem un sos, condimentam dupa gust (poza 7)
- aduagam peste sos pastele fierte si scurse. Presaram patrunjelul tocat marunt (poza 8 )
- amestecam si mai lasam pe foc cateva minute pana intra sosul in paste (poza 9)
- pofta buna!
Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 7 lei/portie (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A3. Pasta&Pizza