Papardelle Cu Pui
Sursa Papardelle cu pui
articol scris de Fraiche Bistro blog fraiche-bistro.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am avut nevoie de:
- 100 gr. papardelle cu ou;
- 1 piept de pui mic;
- 1 ceapa rosie mare;
- 200 gr. rosii cherry;
- sare, cimbru, ulei.
Am pus pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare. Le-am lasat aproximativ 8 minute.
Intre timp, am tocat ceapa julien sau solzi cum se mai spune si am pus-o la calait cu o lingura de ulei. Am adaugat puiul tocat bucatele, iar dupa 3-4 minute am adaugat si rosiile taiate jumatati. Am asteptat ca acestea sa-si lase zeama si, ulterior, am asezonat cu putina sare si cimbru.
Aceasta compozitie se toarna peste pastele fierte si scurse de apa.
Tips: daca vreti mai mult sos de rosii puteti prepara rapid unul din rosii cu ruccola. Este foarte bun!
Va doresc pofta buna!