Papanasi Ca La Mama
articol scris de adinaa blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Papanasi ca la mama
Ingrediente alese cu grijă:
- 300-350 gr. brânză
- 2 ouă
- 2 linguri făină
- 1 lingură griș
- esență vanilie
- ulei pentru prăjit
- dulceață ( ce este mai bun și mai bun)
- smântână ( după preferințe)
- zahăr pudră
Preparare:
Brânza se zdrobește cu o furculiță. Adăugăm ouăle apoi făina ,grișul și esențele și amestecăm totul bine. Se formează forme rotunde ca și gogoșile dar cu gaură in mijloc și unele care sa fie moț.
Din compoziția asta mie mi-au ieșit 2 papanași mari mari.
Pregătim o tigaie pentru prăjit, și prajim papanașii pe ambele părți.
Îi scoatem pe o farfurie și îi lăsăm să se scurgă bine de ulei.
Montare: jos punem partea mare gogoașa cu gaură , apoi dulceață, în frunte moțul și apoi pudrăm cu zahăr.
Poftă bună!