Pannacotta Cu Rubarba Si Capsune
articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
pune in 100 de gr de apa rece gelatina (pentru 500 de grame de lichid - un plic. gasesti instructiuni pe plic, de la producator la producator).
pune 400 de grame de smantana lichida de gatit intr-o cratita cu 150 de grame de zahar si niste vanilie(daca nu ai e bine si zahar vanilat). ai grija sa nu se lipeasca, amesteca continuu.
cand zaharul s-a dizolvat, trage deoparte si lasa sa se raceasca. toarna gleatina, care s-a topit in apa rece, treptat, amestecand in continuu. pune in pahare si da la frigider o ora-doua pina se incheaga bine.
intre timp fa crema de rubarba si capsune ca aici.
cand pannacotta s-a inchegat pune deasupra crema de rubarba si capsune.
ai grija, nu manca mai mult de un pahar :))