Panna Cotta Cu Vanilie Si Cafea Instant
articol scris de NELA blog undulcearomat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
300 ml frisca lichida
200 ml lapte
o cescuta de cafea instant
100 gr zahar
1 plic gelatina
esenta de vanilie
200 gr ciocolata alba
Glazura
1 lingura de zahar
1/2 cescuta de cafea
Intr-o craticioara se pune pe foc laptele si frisca lichida cu zaharul si ciocolata pana se topeste ciocolata si se dizolva zaharul ,se lasa pe foc pana incepe sa fiarba .O dam la o parte de pe foc si o amestecam cu gelatina pe care am lasat-o sa se inmoaie 10 minute in putina apa .O lasam putin sa se raceasca iar jumate din cantitate o amestecam cu cafea iar cealalta jumatate cu esenta de vanilie.Le asezam in cupe si se lasa la rece cateva ore.
Glazura
Topim zaharul pe foc punem cafeaua si lasam sa mai fiarba putin pana devine un sirop mai gros .