Pangasius Impanat ... La Cuptor
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta din categoria: papa bun si sanatos... sau... rapid si gustos
Avem nevoie de :
* doua bucati peste pangasius
* sare
* salvie
* rozmarin
* pesmet
* doua linguri ulei de masline extravergine
Incalzim cuptorul la 200 de grade. Macinam salvia, rozmarinul impreuna cu sarea si condimentam pestele pe ambele parti (condimentele pot fi variate, puteti pune si un pic de usturoi... ma rog, fiecare dupa gustul propriu). Intr-o farfurie punem pesmetul si presam bine pestele pe ambele parti.
In tava de la cuptor tapetata cu hirtie de copt, punem cele doua bucati (impanate) iar pe fiecare punem cite o lingura de ulei, il intoarcem pe ambele parti ca sa se unga un pic cu ulei si bagam in cuptorul preincalzit pentru circa 20-25 de minute, depinde cit de rumene le dorim. Chiar daca pare un pic crocant la exterior, e foarte fraged, deci nu se usuca.
L-am servit alaturi de o salata cu rosii, fenicul, varza alba si ceapa rosie, condimentata cu sare, ulei si otet balsamic.