Pandispan Cu Nectarine
Sursa Pandispan cu nectarine

articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru reteta m-am inspirat de la Susu, careia ii multumesc!
Ingrediente:
6 nectarine
8 oua
16 linguri de zahar
16 linguri de faina + cateva linguri
ptr pudrat nectarine
10 linguri ulei
coaja de la 1 lamaie
2 plicuri zahar vanilat
esenta vanilie
Am separat ouale, iar galbenusurile le-am amestecat cu zaharul. Am
mixat pana galbenusurile s-au albit, iar zaharul s-a topit. Am adaugat uleiul
putin cate putin, apoi am pus albusurile batute spuma. Am amestecat usor cu o
spatula, de jos in sus. Faina am cernut-o impreuna cu praful de copt, si am
incorporat-o si pe aceasta, amestecat usor, de jos in sus. Compozitiei i-am
adaugat coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie.
Am tapetat o tava (25x35) cu hartie de copt, si am pus aluatul rezultat.
Fructele le-am taiat in feliute potrivite, le-am amestecat cu cele cateva
linguri de faina. Feliutele de fructe le-am asezat deasupra compozitiei, apoi
am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 40 minute, sau
pana trece testul scobitorii.
O pufosenie delicioasa a iesit!!