Pandispan Cu Cirese
Sursa Pandispan cu cirese

articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
8 oua
8 linguri zahar
8 linguri faina
1 lingura bicarbonat de sodiu
1 lingura otet
cirese cca 500 g
Am separat ouale: albusurile impreuna cu 4 linguri de zahar le-am batut spuma. Peste galbenusuri am adaugat bicarbonatul stins, apoi am amestecat. Am incorporat galbenusurile putin cate putin, la amestecul de albusurile, amestecand cu o lingura de jos in sus. In acelasi mod am incorporat si faina, in ploaie.
Pandispanul l-am pus intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt, deasupra am pus ciresele fara samburi si scurse de zeama. Am dat tava la cuptor pentru vre-o 25 minute.
Am lasat pandispanul sa se raceasca, apoi l-am pudrat, portionat si papat!
Am lasat pandispanul sa se raceasca, apoi l-am pudrat, portionat si papat!