contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pandişpan Aromat, Cu Glazură De Lămâie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Fetele sunt obisnuite cu dulciurile de casa. Vreau, nu vreau, ma ocup de asta, conform cererii :)
Am facut ceva rapid, un pandispan, pe care l-am acoperit cu glazura, nu m-am mai intins cu alte creme, nici nu aveam timp la dispozitie.

Am folosit, pentru blat: 6 oua,
180 g zahar,
180 g faina,
1 praf de sare,
coaja rasa de la o lamaie,
putina esenta de vanilie.
Iar pentru glazura: 250 g zahar pudra
5 linguri zeama de lamaie.
Am mixat bine ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana si-au marit volumul si s-au deschis la culoare; vreo 20 de minute. Am adaugat apoi coaja rasa de lamaie, esenta si faina. Am incorporat totul, cu miscari usoare, folosind lingura de lemn. Am turnat compozitia in tava dreptunghiulara, tapetata cu hartie de copt si am copt pandispanul, la 180 de grade, circa 35 minute.

Am pregatit glazura: am frecat zaharul pudra cu zeama de lamaie, pana a devenit o pasta omogena. Simplu, nu?

Glazura am intins-o peste blatul copt si racit.

Am taiat prajitura, romburi.

Iata si alte instantanee.



Articol recomandat de de-alebubulinei.blogspot.com