Panciollo
Sursa Panciollo
articol scris de Brindusa blog brindusascheaua.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Parca vad cum, dupa ce o sa cititi ingredientele o sa va ganditi
Ingrediente pentru o tava de app. 30 cm x 30 cm:
- 200 g migdale
- 200 g alune de padure
- 200 g fistic
- 150 g caise uscate
- 100 g stafide negre
- 100 g merisor
- 100 g curmale
- 200 g smochine
- 150 g miere
- 3 linguri faina
- In tava se pune hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 160 C.
- Migdalele, alunele si fisticul se macina mare.
- Caisele, stafidele, merisorul, curmalele si smochinele se toaca marunt.
- Se amesteca toate ingredientele cu mana sau intr-un robot de bucatarie, pana ce se omogenizeaza bine si devin ca o coca. Aceasta se intinde prin apasare cu mana, in tava.
- Se coace 60 de minute, la temperatura foarte mica (130 C).
- Se taie cat e calduta.