Palmieri
Sursa palmieri
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un desert atât de ușor de făcut!
Ai nevoie de:
1 pachet aluat foietaj 400g
100 g zahăr
scorțișoară
Mod de preparare:
Dezghețați aluatul. Cel mai bine se dezgheață dacă este lăsat în frigider de seara până dimineața.
Amestecați zahărul cu scorțișoara. Întindeți o parte din zahăr pe suprafața aluatului desfăcut și presați ușor cu mâna(nu cu sucitorul! ca să nu se strivească aluatul astfel nu mai devine așa de pufos). Întoarceți foaia și pe cealaltă parte și repetați procedura cu zahărul.
Rulați aluatul și dintr-o parte și din cealaltă . Tăiați-l feliuțe de 1 cm grosime.Se coc în cuptorul încins până devin aurii.
Sunt atât de delicioase!
Poftă bună!