contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Palmieri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Un desert atât de ușor de făcut!


Ai nevoie de:
1 pachet aluat foietaj 400g
100 g zahăr
scorțișoară

Mod de preparare:

Dezghețați aluatul. Cel mai bine se dezgheață dacă este lăsat în frigider de seara până dimineața.
Amestecați zahărul cu scorțișoara. Întindeți o parte din zahăr pe suprafața aluatului desfăcut și presați ușor cu mâna(nu cu sucitorul! ca să nu se strivească aluatul astfel nu mai devine așa de pufos). Întoarceți foaia și pe cealaltă parte și repetați procedura cu zahărul.
Rulați aluatul și dintr-o parte și din cealaltă . Tăiați-l feliuțe de 1 cm grosime.Se coc în cuptorul încins până devin aurii.
Sunt atât de delicioase!

Poftă bună!


Articol recomandat de danagaby.blogspot.com