contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paine Umpluta

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pentru ca nu am tava mare de aragaz, mi-a ramas o buna bucata de aluat de la Focaccia alla genovese. Astfel ca am hotarat sa pun in practica painea celor de la Good Food, paine care mi s-a parut a fi foarte apetisanta. Si chiar este. :))

# 230 g faina alba
# 15 ml ulei de masline
# 150 ml apa calduta
# 1 lingurita zahar
# 1 lingurita sare
# 1 lingurita drojdie uscata
# Pentru umplutura:
# masline
# cascaval
# sunca de pui
Aluatul se prepara la masina de paine, amestecand mai intai ingredientele lichide, apoi pe cele solide. Se lasa la dospit 1 ora.
Aluatul se intinde pe masa unsa cu putin ulei, iar deasupra pe 2/3 din suprafata foii se presara ingredientele pentru umplutura taiate marunt.

Se ruleaza, iar ruloul obtinut se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se mai lasa la crescut 20 de minute, apoi se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.
Cand am scos-o din cuptor am uns-o cu putin ulei de masline.



Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com