Paine Rustica (raw Vegan)
articol scris de RawVeganJoy blog rawveganjoy
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata
- 2 cani faina integrala de orez rosu
- 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor
- 1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S
- 1/2 cana faina de migdale
- 2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc)
- 1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc)
- 1/2 cana faina din seminte de in
- 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor
- 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece
- sare de Himalaya dupa gust
Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de garde C.