Paine Integrala
Sursa Paine integrala
articol scris de reteteveg.blogspot.c blog reteteveg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 500 g faina integrala
- 1 plic drojdie uscata
- 1 lingurita ulei
- sare
Mod de preparare:
Faina se intinde intr-un castron mare, se lasa un loc la mijloc in care se pune drojdia, apa si se face maiaua. Se lasa 20 minute la dospit, apoi se adauga si uleiul, sarea si se framanta coca.
Se lasa la dospit 40 minute. Apoi se pune in tava si se mai lasa la dospit inca 40 minute. Se coace la foc potrivit pentru 30-40 minute.
Se incearca cu un betisor, daca nu se ia coca pe el inseamna ca e facuta si se poate scoate din cuptor.
Vor iesi 15 felii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1646.5 | 69.4 | 18.6 | 299.5 |
pe felie | 109.8 | 4.6 | 1.2 | 20 |